Geen paginanummers weergeven op facturen of offertes

Wanneer je geen paginanummer op de offertes en facturen wilt weergeven kun je dit aanpassen in de huisstijl. Hiervoor ga je naar Instellingen > Huisstijlen en klik je op de betreffende huisstijl om deze te bewerken. Vervolgens klik je op CSS. In het tekstveld dat je dan krijgt, kun je CSS code invoeren waarmee je de paginanummering kunt verwijderen. Je kunt hiervoor de volgende CSS code gebruiken (je kunt dit kopiëren en plakken):

@page {

@bottom {

font-size: 0pt;

}

}

Vergeet niet onderaan op 'Opslaan' te klikken. De wijziging wordt doorgevoerd op eventuele concept facturen/offertes die klaar staan en de nieuwe facturen/offertes die je maakt. Facturen en offertes die al verzonden zijn, worden niet meer aangepast.