Welke facturen meegenomen worden in een incasso batch

Alle facturen die aan de voorwaarden voldoen om meegenomen te worden in een  incasso-batch via SEPA, worden in de batch verwerkt. De voorwaarden hiervoor zijn:

• Bij de factuur is een workflow gebruikt waarin SEPA incasso actief is in de stap waar de factuur op dat moment in zit (eerste verzending, of de herinneringsstappen).
  • De factuur heeft een openstaand bedrag.
  • Bij de gegevens van het contact zijn de gegevens van het mandaat (de machtiging) die de klant heeft ondertekend, opgeslagen. Je vindt deze gegevens terug wanneer je het contact opent en vervolgens klikt op Extra > Incasso machtiging.

Het is niet mogelijk om specifiek aan te geven welke facturen je mee wilt nemen in een incasso-batch. Als de batch te groot wordt en je daarom facturen wel of niet wil meenemen, kun je ook via Instellingen > Koppelingen het maximaal aantal facturen per batch en/of het maximum bedrag per batch aanpassen.