Standaard workflow wijzigen

Bij het verzenden van de factuur, gebruikt Moneybird altijd de standaard workflow tenzij je een workflow bij je contact opslaat. Als je een andere workflow in je administratie als standaard wilt instellen, dan kan dat niet direct, maar wel met een omweggetje: Je kunt de gegevens van de workflow die je als standaard wilt gebruiken, overzetten naar de standaard workflow onder Instellingen > Workflows. Je kunt daarvoor het beste beide workflows in een apart venster in je browser openen en deze vensters naast elkaar in je scherm zetten. Op die manier kun je de gegevens eenvoudig van de ene naar de andere workflow kopiëren.