Externe lettertypes uploaden

Bij het instellen van de layout van je factuur in de huisstijl in Moneybird is het niet mogelijk om een extern lettertype toe te voegen. Je kunt alleen gebruik maken van de standaard lettertypes die beschikbaar zijn in Moneybird. Het gebruik van externe fonts is een risico voor de beveiliging van onze software. Daarom heb we er voor gekozen om dit niet te ondersteunen.