Filter opslaan

Het is in meerdere tabbladen mogelijk om te filteren, bijvoorbeeld op periode.

Het is niet mogelijk om het filter dat je instelt, op te slaan zodat je het de volgende keer weer kunt gebruiken. Als je de browser, of je computer helemaal, afsluit wordt het filter teruggezet naar het standaard filter 'alle facturen van dit jaar' (of documenten/offertes/transacties afhankelijk van het tabblad waar het over gaat).

Als je vaak naar de zelfde pagina gaat, kun je deze ook als bladwijzer instellen in je browser. Als je dan een filter instelt, wordt dat toegevoegd in het adres van de pagina (de URL). Als je dan de volgende keer via de bladwijzer naar Moneybird gaat, kom je op de pagina waar het filter al is ingesteld.