Gewijzigd contact doorvoeren op verzonden factuur

Als je de gegevens van je contact hebt gewijzigd, dan kun je die wijziging ook doorvoeren op de verzonden factuur. Open daarvoor de betreffende factuur en klik in de factuur op de naam van je contact. De melding die je krijgt, kun je bevestigen. In het popup-scherm zie je dan een melding vergelijkbaar met: 'De adresgegevens op deze factuur zijn van 30 oktober 2020 12:58 . Het contact is op 02 februari 2021 19:32 aangepast. Wil je de adresgegevens bijwerken?'. Als je klikt op 'Ja, werk de adresgegevens bij' dan veranderen de contact gegevens ook op de factuur. Via Verzenden > Verzend factuur opnieuw kun je de factuur met nieuwe gegevens naar je klant sturen. Het is wel raadzaam om te lezen wat er bij het wijzigen van een verzonden factuur komt kijken.