Ondernemingsnummer is niet zichtbaar

Als je als Belgische ondernemer gebruik wilt maken van Peppol kan het voorkomen dat je nergens je ondernemingsnummer ziet staan. In dat geval zie je via Instellingen > Bedrijfsgegevens alleen het KVK-nummer. Dit heeft te maken met je taalinstelling. Je kunt als Belgische ondernemer alsnog je ondernemingsnummer invoeren achter het veld van het KVK-nummer. Het is ook mogelijk om de taal van je gebruikersaccount te wijzigen naar 'Nederlands (BelgiĆ«)' via Gebruikersaccount > Jouw gegevens . Als je de taal wijzigt, zie je wel de term 'ondernemingsnummer' bij je bedrijfsgegevens.