Factuur in CC of BCC naar meerdere e-mailadressen sturen


Bij de e-mails die je via Moneybird verzendt, is het niet mogelijk om een CC of BCC toe te voegen. Maar je kunt de factuur of offerte wel naar meerdere e-mailadressen sturen. Dit geldt ook voor herinneringen. Hiervoor heb je twee mogelijkheden:

  • Klik naast het invoerveld voor het e-mailadres op de + en voeg een e-mailadres toe
  • Voer de betreffende e-mailadressen gescheiden met een komma direct in bij het veld voor het e-mailadres. Alle adressen komen dan in het veld 'Aan'. Dit mag met en zonder spatie na de komma.

Wanneer je in de toekomst vaker een factuur of offerte naar de klant gaat sturen en daarbij telkens meerdere e-mailadressen wilt gebruiken, kun je ze ook allemaal gescheiden met een komma opslaan in het veld voor het e-mailadres bij het contact op het tabblad Contacten. Je kunt bij een contact ook meerdere contactpersonen aanmaken. Na het selecteren van het contact op de factuur kun je de gewenste contactpersoon kiezen. Bij verzending van de factuur kiest Moneybird dan altijd het e-mailadres dat voor het ontvangen van de factuur is opgeslagen én het e-mailadres van de geselecteerde contactpersoon.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren