Bijlage

Wanneer je een factuur naar een klant stuurt, kun je ook een extra bijlage meesturen. Bijvoorbeeld een document met een extra specificatie of met je algemene voorwaarden. Onder de factuur die je in Moneybird ziet, heb je de mogelijkheid om bestanden te uploaden.

Bijlage toevoegen aan factuur

Heb je in de workflow een standaard bijlage opgeslagen? Dan wordt die bijlage automatisch toegevoegd aan de factuur. Dit is een handige optie als je altijd dezelfde bijlage naar je klanten wilt sturen! Als je de factuur via e-mail of Peppol naar je klant stuurt, wordt de bijlage ook meegestuurd.