Automatische tekst voor btw-tarieven verbergen

Het is mogelijk om de weergave van de automatische tekst voor btw-tarieven uit te schakelen. Dit kan met behulp van CSS in de huisstijl editor. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar Instellingen > Huisstijlen en klik op de huisstijl die je wil bewerken.
  2. In de editor klik je in het menu links op 'CSS'.
  3. Kopieer onderstaande CSS code en plak dit in het witte tekstveld.
  4. Als je op een willekeurige andere plek op de pagina klikt, wordt de CSS doorgevoerd, je kunt ook een voorbeeld-PDF openen om het resultaat te bekijken.
  5. Als het goed staat, klik onderaan op 'Opslaan' om de wijziging op te slaan. De wijziging wordt doorgevoerd op eventuele concept facturen/offertes die klaar staan en de nieuwe facturen/offertes die je maakt. Facturen en offertes die al verzonden zijn, worden niet meer aangepast.

De CSS code die je kunt gebruiken is:

div.document .document-details tr[class*="ledger_account"] td.price sup, div.document .document-tax-text {
display: none;