Extra bankrekeningnummer vermelden

Het is mogelijk om meerdere rekeningnummers op je facturen te vermelden, je kunt hiervoor extra velden gebruiken. Als je via Instellingen > Bedrijfsgegevens je gegevens bewerkt, kun je aangeven dat je een extra veld wilt toevoegen. Bij het toevoegen kun je aangeven wat de naam van het veld moet zijn (bijvoorbeeld 'Bankrekening 2'). Per extra rekening kun je een extra veld toevoegen.

Zodra de extra velden zijn aangemaakt, kun je het rekeningnummer invullen bij het afzenderadres. Vervolgens kun je via Instellingen > Huisstijlen, de huisstijl bekijken om na te gaan of alle gegevens naar wens worden weergegeven.