Bedragen op factuur altijd inclusief of exclusief btw

Bij de standaardinstellingen in Moneybird worden de bedragen exclusief btw weergegeven. Het is mogelijk om dat aan te passen als je een factuur opmaakt. Als je bedragen altijd inclusief btw wilt weergeven, kun je dat instellen in de workflow via Instellingen > Workflows. Bij 'Standaardinstellingen voor facturen' kies je bij 'Bedragen zijn' voor 'Inclusief btw'. Bij een factuur met die workflow zullen dan de bedragen die je op de factuurregels invoert altijd inclusief btw zijn.