'Beste mevrouw/meneer' in het e-mailbericht

Het is mogelijk om als aanhef het geslacht van de geadresseerde aan Moneybird toe te voegen, dat kan met behulp van een extra veld dat je zelf kunt toevoegen. Dit kan op twee manieren:

• Vanuit het scherm bij het invullen of bewerken van een contact.
  • Via Instellingen > Extra velden via 'Contact'

Als je het extra veld hebt aangemaakt, krijgt dat veld ook automatisch een {tag} die je op een offerte en in de e-mailberichten kunt gebruiken. Als je het extra veld bijvoorbeeld 'aanhef' noemt, wordt de tag {recipient.aanhef}. Bij de contacten kun je dan het veld invullen met 'heer', 'mevrouw' of 'dhr', 'mevr'.

De aanhef van je e-mail kan je aanpassen in je workflow via Instellingen > Workflows, door de volgende tekst te gebruiken 'Geachte {recipient.aanhef} {recipient.name}' of '{recipient.lastname}' als je de achternaam wilt gebruiken.