Overzicht mandaatverzoeken

Als je inzicht wilt in de specifieke contacten waarvoor je een mandaatverzoek hebt verstuurd, of als er meerdere contacten zijn die het mandaatverzoek hebben bevestigd op dezelfde dag, dan kun je op de gebeurtenissenpagina klikken op de knop 'Filteren per activiteit'.
Overzicht mandaatverzoeken

Vervolgens kun je een filter instellen voor het gewenste tijdvak en op bijvoorbeeld 'Contacten'. Je krijgt dan een lijst van gebeurtenissen die we niet groeperen.