Herkende correcties niet meenemen in suppletie-aangifte

Nadat je een btw-suppletie aanmaakt in Moneybird klik je op het bedrag achter ‘Verschil tussen originele btw-aangiftes en suppletie-aangifte'. Je ziet dan een specificatie met herkende correcties die worden meegenomen in je suppletieaangifte. Wanneer je niet wilt dat een correctie wordt meegenomen in de suppletieaangifte kun je terug gaan naar 'Btw-aangiftes'. Je kunt een correctie niet meenemen door op het bedrag achter 'Correcties uit vorige periode(s)' te klikken. Je krijgt een specificatie van facturen die als 'correctie' herkend zijn, je kunt bovenaan klikken op 'Handmatig wijzigen'. Vervolgens kun je aanvinken welke herkende correcties je niet wilt meenemen in je suppletie aangifte en kiezen voor 'Correcties zijn al bekend bij de Belastingdienst'.