Verzonden btw-aangifte wijzigen of annuleren


Het is op dit moment niet mogelijk om zelf aanpassingen te maken in de btw-aangifte die je via Moneybird kunt indienen bij de Belastingdienst. Moet je nog btw verrekenen (geen suppletie), dan kun je dat nu nog rechtstreeks via het portaal van de Belastingdienst indienen.

Moneybird kan nadat je een btw-aangifte hebt ingediend automatisch herkennen wanneer er correcties in een administratie plaatsvinden. Om gebruik te maken van deze functie moet je eerst een btw-aangifte via Moneybird versturen. Op deze manier kan Moneybird namelijk controleren of je correcties hebt gemaakt. Moneybird zal alle gewijzigde boekingen met een datum die voor de einddatum van de laatste btw-aangifte ligt, herkennen als correctie. Vervolgens zullen correcties altijd automatisch worden meegenomen in de eerstvolgende aangifte.

Het kan voorkomen dat je andere gegevens verkeerd hebt ingevoerd. Een verzonden btw-aangifte volledig annuleren is niet mogelijk via Moneybird. Dit zal je zelf bij de Belastingdienst moeten doorgeven. Als je dit gedaan hebt, kun je contact met ons opnemen via support@moneybird.com zodat je de btw-aangifte opnieuw kunt indienen. 


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren