0% tarief voor inkoopfacturen

Je kunt het 0% tarief niet activeren voor je inkoopfacturen of bonnen, deze is alleen beschikbaar voor verkoopfacturen. Je kunt bij Instellingen > Btw alle benodigde btw-tarieven voor je administratie activeren, dit kan via de knop 'Toevoegen'. Welk btw-tarief je moet gebruiken is afhankelijk van de specifieke situatie. Weet je niet zeker welk btw-tarief je moet gebruiken om de inkoopfactuur of bon te verwerken, dan kun je dit het beste overleggen Lees ook meer informatie over inkoopfacturen uit het buitenland