Abonnementskosten incasseren vanaf Moneybird Betaalrekening

Het is niet mogelijk om abonnementskosten voor het gebruik van Moneybird te laten incasseren vanaf een Moneybird Betaalrekening. Door je Moneybird Betaalpas in te stellen als creditcard, kun je de abonnementskosten wel af laten schrijven.

We hebben van een aantal gebruikers vernomen dat het instellen van de betaalpas als creditcard niet goed gaat in de browsers Edge en Chrome. De precieze oorzaak kunnen we niet achterhalen. Als je de handelingen in een andere browser probeert (bijvoorbeeld Firefox), moet het goed gaan!

Meer informatie over de mogelijkheden met een Moneybird Betaalrekening vind je ook op onze website.