Moneybird Betaalrekening - Voordelen


Natuurlijk zijn we zelf superenthousiast over Moneybird Online Betaalmethoden en onze Moneybird Betaalrekening omdat we geloven dat je daarmee een hoop tijd gaat besparen. Er zijn een aantal voordelen:

  • De betaalmethode is gemakkelijk en snel aan te vragen. 
  • Je bent niet langer afhankelijk van een traditionele bank om een betaalrekening te openen.
  • Er zijn geen vaste kosten voor de betaalrekening. Voor het gebruik van een Moneybird Betaalrekening maak je gebruik van een betaald pakket. In dit pakket zitten de kosten voor een Moneybird Betaalrekening inbegrepen.
  • De transacties worden realtime aan je Moneybird administratie toegevoegd. 
  • Snelle uitbetaling van Moneybird Online Betaalmethoden. Het geld kun je overboeken en ontvangen zonder Moneybird te verlaten. Doordat je dus je boekhouding en transacties binnen één platform plaatsvinden, kan Moneybird veel meer handelingen voor je automatiseren. Zo besparen we jou tijd en kan je doen wat je leuk vindt: verder bouwen aan je bedrijf!
  • De fysieke Moneybird Betaalpas kan ook gebruikt worden als creditcard. We verstrekken debet en creditcards, zowel fysiek als virtueel. Beide zijn te gebruiken in Apple Pay en Google Pay. De virtuele kaart heeft internationaal de beste acceptatie. Met de fysieke kaart kun je overal in Nederland pinnen via Maestro.
  • Je kunt automatisch btw sparen zodat je zonder dat je het merkt een potje opbouwt om je btw-aangifte mee te betalen.
  • Je kunt betaalrekeningpotjes aanmaken zodat je je geld kunt verdelen over verschillende potjes.

De voordelen zullen het komende jaar langzaam groter gaan worden, we kijken bijvoorbeeld naar de mogelijkheid om meer dan één rekening te openen. Ook hopen we dat het snel mogelijk wordt om je Moneybird Betaalrekening in te stellen bij leveranciers die automatisch willen incasseren. Lees voor meer informatie over de mogelijkheden op onze website.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren