Moneybird Betaalpas aanvragen

Om een Moneybird Betaalpas aan te kunnen vragen maak je reeds gebruik van onderstaande functies:

Om een Moneybird Betaalpas aan te vragen ga je vervolgens naar Instellingen > Betaalpassen en vul je onderstaand formulier in.

betaalpas aanvragen

Je kunt kiezen uit:

Virtuele pas (gratis): Een virtuele pas biedt alleen Mastercard ondersteuning en is dus een creditcard. Deze virtuele kaart heeft de beste ondersteuning voor online aankopen. Je kunt de virtuele pas toevoegen aan Apple Pay & Google Pay Wallets.

Fysieke pas (eenmalig €4,00): Een fysieke pas wordt naar je opgestuurd. Deze betaalpas biedt zowel Maestro als Mastercard ondersteuning. Je kunt de fysieke pas dus gebruiken voor al je aankopen en gebruiken bij een pinautomaat. Je kunt de fysieke pas ook toevoegen aan Apple Pay & Google Pay Wallets als Mastercard.

Het ontvangen van een fysieke pas duurt 2 tot 4 werkdagen, na ontvangst kun je de pas activeren. Wanneer een pas aangevraagd is kun je deze niet meer annuleren.

Het is met de Moneybird Betaalpas niet mogelijk contant geld op te nemen en de pas wordt gekoppeld aan een Moneybird Betaalrekening. Dit kun je later niet meer wijzigen. Per administratie kunnen er maximaal vijf betaalpassen worden aangevraagd.

Kosten

Naast de éénmalige kosten van €4,00 voor het opsturen van de fysieke pas zitten er geen vaste kosten aan de Moneybird Betaalpas. Alleen wanneer je betalingen in een andere valuta doet zitten hier kosten aan verbonden. Deze kosten bedragen 1,2% van het te betalen bedrag.

Limieten op de Moneybird Betaalpas instellen

Een eigenaar van de administratie kan limieten instellen op de Moneybird Betaalpas. Hiervoor ga je naar Instellingen > Betaalpassen en klik je op de betreffende betaalpas, op de volgend pagina kies je Bewerken. Je ziet vervolgens onderstaand scherm waar je een daglimiet en eventueel een tijdelijk limiet kunt instellen.

limiet instellen


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren