Jouw leverancier laten incasseren van een Moneybird Betaalrekening

Het is niet mogelijk om jouw leverancier te laten incasseren vanaf jouw Moneybird Betaalrekening. Automatische incasso op de IBAN van de Moneybird Betaalrekening is op dit moment helaas niet mogelijk. We verwachten dat dit jaar (2024) te kunnen uitrollen, maar hebben daar nog geen concrete informatie over. Op onze website vind je de mogelijkheden van onze betaalrekening.

Als je nu al wel wilt dat de kosten van je Moneybird Betaalrekening worden afgeschreven, dan kan dat door de bijbehorende Betaalpas als creditcard in te stellen als jouw leverancier die betaalmethode aanbiedt. Als je nog geen Moneybird Betaalpas hebt, dan kun je die aanvragen via Instellingen > Betaalpassen.

De Moneybird Betaalpas kun je dan via Instellingen > Betaalmethode als creditcard instellen bij de betaalmethode, zodat de factuur voor het gebruik van Moneybird van de creditcard geïncasseerd wordt.

We bieden wel de mogelijkheid om zelf jouw facturen te incasseren bij je klanten via Moneybird Online Betaalmethoden.