Moneybird Betaalrekening aanvragen zonder rekeningnummer

Het is mogelijk om een Moneybird Betaalrekening aan te vragen zonder een rekeningnummer te hoeven verifiëren. Om een Moneybird Betaalrekening aan te vragen, is het wel nodig om een betaald abonnement in te stellen. Dit kun je regel via Instellingen > Abonnement. Hiervoor kun je (tijdelijk) een privé rekening bij de betaalmethode invoeren.

Eventuele incasso's op de privé rekening voor het gebruik van Moneybird kun je verwerken door een ‘Privé-opnames/stortingen’ rekening aan te maken.

Lees meer over verschillende situaties met geld tussen zakelijk en privé.