Push notificaties

Om gebruik te maken van de push notificaties heb je de nieuwste versie van de mobiele Moneybird app nodig. Je kiest in het beginscherm bij 'Administratie-instellingen' voor 'Notificaties'. Vervolgens bepaal je zelf of je de notificaties in je app activeert en welke je wel en welke je niet wilt ontvangen. De notificaties gelden per administratie, dus heb je meer administraties, dan activeer je de notificaties per administratie. Welke notificaties je in kan schakelen is afhankelijk van de rechten die je hebt in je Moneybird-administratie.

We onderscheiden vijf type notificaties waarvan de eerste drie direct aan handelingen met de Moneybird Betaalpas gekoppeld zijn:

1. Online betalingen bevestigen activeer je in de app via Bank > Betaalpassen, dit is een goed alternatief voor de 3D secure zoals we deze nu kennen, waarbij je een SMS ontvangt en het wachtwoord van de betaalpas moet invoeren. Wanneer je deze functie activeert is dit niet meer nodig en kun je de betaling vanuit de App bevestigen zonder SMS of wachtwoord
  2. Overboeken bevestigen: Zodra er een overboeking klaar staat om bevestig te worden ontvang je een push bericht, je moet hiervoor wel rechten hebben om betalingen goed te keuren. Deze rechten zie je in de administratie terug wanneer je op de Moneybird Betaalrekening klikt.
  3. Bonnetje scannen na betalen: Zodra je een betaling met de pas hebt gedaan, krijg je een notificatie de bon te uploaden.
  4. Factuur is betaald: Je krijgt een notificatie wanneer een factuur de status betaald krijgt, het maakt hierbij niet uit hoe de status betaald is ontstaan.
  5. Taak toekennen: Wanneer er een taak op jouw naam wordt toegewezen.