Moneybird Betaalpas - Status 'Closed'

Er zijn twee situaties waarbij een Moneybird Betaalpas de status 'Closed' kan hebben:

1. Situatie waarbij iemand via Instellingen > Betaalpassen via 'Blokkeren' de pas wilt opzeggen. De pas wordt hiermee permanent gesloten.
  2. Situatie waarbij de administratie opgeschort is geweest.

Het kan voorkomen dat een administratie tijdelijk opgeschort is geweest vanwege een uitblijvende betaling voor de kosten van één of meerdere abonnementsfacturen van Moneybird. In zo'n geval wordt de betaalpas(sen) die bij je rekening horen, automatisch opgezegd. Deze kunnen niet worden geheractiveerd.

Als de openstaande facturen zijn voldaan en de administratie is weer vrijgegeven, kun je een nieuwe Moneybird Betaalpas aanvragen via Instellingen > Betaalpassen.

Als de betaalrekening ook gesloten is, omdat het saldo € 0 was en de administratie tijdelijk opgeschort was, kun je een nieuwe rekening open via Instellingen > Bank.