Koppeling bunq en betaling voor inkoopfactuur inplannen

Als je gebruik maakt van bunq dan kun je een betaling niet inplannen voor een betaalbatch. Je kunt alleen gebruik maken van 'Direct betalen'. Dit betekent dat je alleen een betaling kunt klaarzetten door de desbetreffende factuur te openen en te klikken op Betaling > Document nu betalen > Verzendlijst > Opslaan op verzendlijst.

De betaling wordt dan automatisch klaargezet op de verzendlijst. Via Bank > Verzendlijst zie je een lijst met de inkoopfacturen waarvoor een betaling klaar staat. Wanneer je de factuur selecteert kun je op 'Betaalbatch' onderaan de pagina klikken zodat er een betaalbatch wordt klaargemaakt.