Automatische incasso opslaan als betaalmethode bij een leverancier


Als alle inkoopfacturen van een leverancier via automatische incasso verlopen, dan kun je deze betaalwijze als standaard instellen. De inkoopfacturen van deze leverancier zullen dan het vervolg automatisch de status 'In betaling' toegekend krijgen. Dit kan op twee manieren:

  1. Wanneer je bij een inkoopfactuur kiest voor Registreer betaling > Via automatische incasso dan kun je aanvinken of in de toekomst alle facturen van dit contact op deze manier betaald worden. De status van de facturen van dit contact krijgt in de toekomst de status 'In betaling'’ Dit wordt opgeslagen bij het contact, hier heb je ook altijd weer de mogelijkheid om dit vinkje te verwijderen. Ook bij het aanmaken van een contact kun je deze mogelijkheid direct aanvinken.
  2. Via het tabblad Contacten kun je een bestaande contact wijzigen en een vinkje zetten bij 'Markeer de toekomstige facturen van dit contact automatisch als automatische incasso'. De status van de facturen van dit contact krijgt in de toekomst de status 'In betaling'. Dit vinkje kun je ook aanzetten bij nieuwe contacten.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren