De bedragen bij de statistieken op het tabblad Inkomend


Bij de statistieken in het tabblad Inkomend vind je een samenvatting van de bedragen die bij het gekozen filter horen:

  • Geboekt onder kosten is het totaal van de inkomende facturen dat geboekt is als kosten in de gekozen periode. Dit bedrag is exclusief btw, aangezien de btw geen onderdeel is van de resultatenrekening. Je kunt hier doorklikken naar de resultatenrekening om de kosten gedetailleerder te kunnen bekijken.
  • Te betalen wordt gebaseerd op het crediteurenoverzicht van de laatste maand in de geselecteerde de periode bij het filter. Eventuele deelbetalingen die bij facturen zijn geregistreerd zijn, zijn verwerkt in het bedrag. Als je een periode uit het verleden bekijkt, worden betalingen die geregistreerd zijn met een datum die ligt na de periode, niet meegenomen. Je kunt doorklikken naar het crediteurenrapport voor een uitgebreider overzicht.
  • Per categorie: Van de categorieën waar het meest op geboekt is, zie je de bijbehorende bedragen. Als je veel verschillende categorieën gebruikt, zie je niet alle categorieën. Wil je de bedragen van alle categorieën inzien, kan dat via het tabblad Rapporten in de resultatenrekening.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren