Je webwinkel-facturen in je administratie


Moneybird heeft een uitgebreide API waarmee het mogelijk is om een koppeling te maken. Alle handelingen die je uitvoert in je Moneybird-account, kun je ook automatisch uitvoeren via zo'n koppeling.

Door je webwinkel te koppelen aan je Moneybird-account, kun je facturen en contactinformatie automatisch overnemen in je administratie. Dit scheelt veel werk en zorgt voor een goed inzicht in de financiële positie van je bedrijf.

Koppelingen tussen Moneybird en webwinkels worden aangeboden door partners van Moneybird. Voor de aanschaf van een koppeling en ondersteuning op de koppeling verwijzen wij graag naar deze partners.

  • Webwinkelfacturen.nl: koppelingen met Lightspeed, Mijnwebwinkel, CCV Shop, WooCommerce, PrestaShop, Opencart, Shopify, Magento, Bol.com, Jouwweb, Amazon, KMO Shops, Productflow en Planaday. Verder zijn er koppelingen met Lightspeed Restaurant, Lightspeed Retail, Twelve, Zettle, Povis, Scanfie, CCV Salespos, Extenda Retail en SW-Retail. Daarnaast een koppeling met Ecwid, een populaire verkoop-plugin op social media.
  • pspbetalingen.nl: koppelingen met Mollie, CCV Pay, Multisafepay en Pay.
  • Combidesk: koppelingen met Lightspeed, Mijnwebwinkel, CCV Shop, WooCommerce en Shopify. PSP koppelingen met Mollie, PayPal en Stripe.
  • ExtensionTree: Koppeling om jouw WooCommerce webshop te koppelen aan jouw Moneybird-administratie
  • Magextensions.io: Koppeling om jouw Magento 2 webshop te koppelen aan jouw Moneybird-administratie

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren