Geen 'Betaal factuur'-knop aanwezig via Mollie

Je ziet geen 'Betaal factuur'-knop op de online factuur wanneer er geen betaalmogelijkheid is geselecteerd. Hierdoor kan je klant niet betalen via Mollie. Dit kunt checken of dit aan de hand is via je workflow bij het geselecteerde websiteprofiel. Er zijn dan geen betaalmogelijkheden ingesteld. Je kunt in je workflow een ander websiteprofiel kiezen of het geselecteerde websiteprofiel aanpassen in je Mollie-omgeving.