Categorie meegeven via Zapier

Als je een categorie wilt meegeven via een koppeling met Zapier, dan heb je het ledger_id van de categorie nodig. Deze vind je in je Moneybird administratie door via Instellingen > Categorieën de betreffende categorie aan te klikken. In de adresbalk staat dan een de URL die je nodig hebt. Bijvoorbeeld 'https://moneybird.com/123456789123456789/ledgeraccounts/987654321987654321/edit':

• De eerste rij cijfers, in dit geval '123456789123456789', is voor je administration_id.
  • De tweede rij cijfers, hier '987654321987654321', is het id van de entiteit, in dit geval categorieën of ledgers in het Engels.