Onjuiste administratie bij maken koppeling met Nmbrs

Als je niet de juiste administratie te zien krijgt bij het maken van koppeling met Nmbrs, komt dat vermoedelijk omdat je niet de eigenaar van de administratie bent. Om een koppeling met Nmbrs te maken, moet je als eigenaar ingelogd zijn. Een gebruiker met de rol 'Boekhouder' heeft niet genoeg rechten voor het maken van een koppeling.

Het is niet verstandig om je inloggegevens te delen. Je kunt het beste aanwezig zijn op het moment dat de koppeling gemaakt wordt, zodat je zelf in kunt loggen. Als dat echt niet mogelijk is, dan kun je eventueel tijdelijk een nieuw gebruikersaccount toevoegen voor degene die de koppeling moet maken met eigenaars-rechten, maar dit heeft niet onze voorkeur.