Uitschakelen automatisch uitbetalingen van Mollie verwerken

Het automatisch verwerken van de uitbetalingen kan ook uitgeschakeld worden via Instellingen > Koppelingen door op het tandwiel bij de Mollie-koppeling te klikken. Onderaan de pagina staat een schuifje bij 'Uitbetalingen automatisch koppelen', als je daarop klikt, schakel je het automatisch verwerken uit. Als het schuifje grijs is, worden de uitbetalingen niet meer automatisch verwerkt.