API koppeling op onze website vermelden

Als je een koppeling met Moneybird hebt gemaakt en deze ook graag op onze website wil vermelden, willen we het graag testen om te zien of het werkt zoals het moet werken. We ontvangen daarvoor graag de benodigde middelen om het te kunnen testen.

We hebben sandbox administraties beschikbaar, die je kunt gebruiken tijdens het ontwikkelen van een koppeling met een ander systeem. De sandbox administratie kan onbeperkt worden gebruikt, maar kan niet voor een echte administratie gebruikt worden, op iedere factuur zal bijvoorbeeld een watermerk staan dat het een 'example' is.

Als je al een gebruikersaccount in Moneybird hebt, kun je zelf een sandbox administratie toevoegen via Gebruikersaccount > Ontwikkelaars > Sandbox administratie. Als je nog geen gebruikersaccount in Moneybird hebt, kun je je eerst aanmelden via onze website. Zodra je een account hebt kun je de sandbox administratie toevoegen.