API token aanmaken

Je kunt rechtsboven via je accountnaam een API token aanmaken via Gebruikersaccount > Ontwikkelaars. Je kunt hier kiezen uit twee verschillende API tokens:

• API token voor persoonlijk gebruik: hierbij krijg je alleen een token en is met name bedoeld om een koppeling die je zelf hebt ontwikkeld te testen
  • API token voor een externe applicatie: hierbij krijg je meer informatie, waaronder de Client ID.

Als je geen Client ID hebt gekregen van Moneybird, heb je vermoedelijk het verkeerde soort API token aangemaakt. Je kunt een nieuwe token aanmaken en daarbij kiezen voor de token voor een externe applicatie.