Paypal koppeling uitschakelen

Als er reeds betalingen via de koppeling met Paypal zijn gedaan, kan de koppeling niet uitgeschakeld worden. Als je Paypal niet meer als betalingsmogelijkheid wilt aanbieden, dan kun je dit in alle stappen van je workflow uitschakelen. Je kunt je workflow aanpassen via Instellingen > Workflows. In de eerste vier stappen kan Paypal als betaalmogelijkheid ingesteld zijn. Deze zal je dan allemaal uit moeten schakelen.