Koppeling met Moneybird voor projectbeheer

Bouwportaal biedt software om je projecten op locatie te beheren. Met de koppeling met je administratie in Moneybird worden je projecten direct in je administratie aangemaakt. Verkoopfacturen maak je in Bouwportaal aan en worden direct in je administratie in Moneybird gezet. Inkoopfacturen die je in Moneybird aanmaakt voor een project, worden in Bouwportaal aangemaakt, zodat je een goed overzicht van de kosten van je project behoudt. En je contacten kun je op één plek beheren doordat ze gesynchroniseerd worden.