Koppelen met ander systeem


Het is mogelijk om koppelingen met andere programma's te maken, zodat bijvoorbeeld facturen die in het andere systeem worden gemaakt, geautomatiseerd ook in Moneybird aangemaakt kunnen worden. Moneybird ontwikkelt zelf geen koppelingen, dus we hebben geen kant-en-klare oplossing. Je kunt zelf nagaan of een derde partij een bestaande koppeling aanbiedt.

Als je zelf een koppeling wilt (laten) ontwikkelen, kun je gebruik maken van de API van Moneybird. Hiervoor is wel technische kennis nodig. 

Daarnaast zijn we ook aangesloten bij Zapier. Zapier is een platform waarmee diverse programma's aan elkaar gekoppeld kunnen worden, zonder dat je zelf uitgebreide technische kennis nodig hebt. Als het programma dat je wilt koppelen ook is aangesloten bij Zapier, kun je er gebruik van maken. De mogelijkheden via Zapier zijn wel wat beperkter dan via de rechtstreekse API van Moneybird. Via de website van Zapier kun je zoeken of het andere programma ook is aangesloten bij Zapier en vind je informatie over de mogelijkheden.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren