Bankkoppeling via Ponto maken


Moneybird heeft een rechtstreekse koppeling met vier Nederlandse banken (bunq, ING, Knab en Rabobank). Heb je een rekening bij een andere Nederlandse of Europese bank? Dan kun je een koppeling maken via onze partner Ponto.

Ponto is een oplossing van de Belgische Isabel Group en heeft van de Nationale bank een vergunning gekregen om banktransacties te verwerken. Via Ponto kun je met diverse Europese banken koppelen, mits de rekening als valuta Euro heeft. Je kunt denken aan ABN AMRO, Triodos, SNS Bank, ASN Bank en Regiobank. Bekijk het volledige overzicht van de beschikbare banken

Bankkoppeling maken

Je kunt in Moneybird naar Instellingen > Bank gaan. Als je een Nederlandse bank, bijvoorbeeld ABN AMRO, via Ponto wilt koppelen, klik op 'Toevoegen en vervolgens bij 'Koppel een andere bank' op 'Koppel een bestaande rekening'.

Je kunt dan een koppeling maken met banken uit verschillende landen. Je krijgt automatisch de stappen te zien die je kunt volgen.

Wanneer je gebruik maakt van de gratis versie van Moneybird is het eerst nodig een betaalmethode in te stellen en een e-mailadres in te vullen waar de factuur voor de kosten naar toe gestuurd mag worden.

Kosten

Aan het gebruik van Ponto zitten kosten verbonden. Ponto berekent deze kosten door aan Moneybird en als je een betaald abonnement hebt, voegen wij de kosten voor Ponto toe aan je maandelijkse abonnementsfactuur. Heb je een gratis pakket, dan krijg je van ons een factuur waarop we alleen de kosten voor Ponto doorberekenen.

De kosten zijn als volgt: Per gekoppelde bankrekening betaal je € 4 per maand; Daarbij betaal je € 1 per maand, voor elke bankrekening waarmee je betalingen klaarzet (betalingsinitiëring); Voor elke betaling die je via de Ponto-koppeling uitvoert, betaal je € 0,03. De genoemde bedragen zijn exclusief btw. Meer informatie over de kosten vind je op de website van Ponto.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren