Bankkoppeling met ING maken

Je kunt de koppeling vanuit je online omgeving bij de ING maken. Als je in Moneybird naar Instellingen > Bank gaat en kiest voor het koppelen van een ING rekening, wordt je doorgestuurd naar de juiste pagina bij de ING. Je wordt automatisch door de stappen geleid om de koppeling te maken.

Op de website van de ING vind je meer informatie over het maken van een koppeling met een boekhoudpakket.