Spaarrekening via Ponto koppelen

Via Instellingen > Bank > Toevoegen > Koppel een andere bank is het mogelijk om een spaarrekening te koppelen via Ponto

Wij hebben niet de precieze informatie over welke type rekeningen van de verschillende banken er via Ponto gekoppeld kunnen worden. Je kunt in je account bij Ponto kijken of je jouw rekening kunt koppelen, of dit eventueel navragen bij Ponto.

Als je rekening aan Ponto gekoppeld kan worden, kan de rekening vervolgens ook aan Moneybird gekoppeld worden.