Banktransacties vanuit Moneybird exporteren

Het is niet mogelijk om een export te maken van de in je administratie aanwezige banktransacties. Het is wel mogelijk om andere onderdelen van je boekhouding te exporteren

Als je een overzicht van de onverwerkte transacties wilt printen, kan dit het beste via de balans op het tabblad Rapporten. De bedragen van transacties die nog onverwerkt zijn, staan bij 'Te rubriceren transacties'. Als je op de balans op deze categorie klikt, krijg je een specificatie. In het filter bovenaan kun je als het nodig is de periode aanpassen. Dit overzicht kun je exporteren naar Excel of PDF.