Koppeling met Ponto stopzetten

Als je de koppeling met Ponto wilt uitschakelen, kan dat op twee manieren. Dit is afhankelijk van wat je precies wilt stopzetten:

• Als je de koppeling met één rekening wilt stopzetten, kun je in Moneybird naar Instellingen > Bank gaan. Klik hier op de rekening, op het volgende scherm kun je bovenaan op de knop 'Ontkoppelen' klikken. Er worden dan geen nieuwe transacties meer voor deze rekening doorgegeven. Als je ook andere rekeningen hebt gekoppeld, blijven die koppelingen wel actief.
  • Als je de koppeling met Ponto in zijn geheel wilt stopzetten, kun je in Moneybird naar Instellingen > Bank > Bankkoppeling via Ponto. Je kunt de koppeling met het schuifje uitzetten of op het tandwiel klikken en de koppeling verwijderen via het prullenbakje. Koppeling met Ponto stopzetten.