Instellen welk percentage naar G-rekening overgemaakt moet worden

Het is niet mogelijk om in te stellen welk percentage naar een G-rekening overgemaakt moet worden door je klant. Moneybird kan helaas niet automatisch aangegeven welk deel van het bedrag er naar de G-rekening moet en welk deel naar je normale rekening.

Je kunt dit wel tekstueel vermelden in de voetnoot van de factuur. De standaard voetnoot van de factuur kun je in de workflow aanpassen. Via Instellingen > Workflows kun je de workflow bewerken, bij het kopje 'Betalingsvoorwaarden' kun je de tekst aanpassen. Tijdens het maken van een factuur kun je de voetnoot nog aanpassen door er op te klikken. Je kunt dan bijvoorbeeld de juiste bedragen in de tekst zetten.