Verouderde koppeling: wanneer Knab de transacties doorgeeft


Via een verouderde directe koppeling met Knab geeft Knab van dinsdag tot en met zaterdag iedere ochtend de transacties die ze de vorige dag hebben verwerkt door aan Moneybird. Houd er rekening mee dat in het weekend en op feestdagen niet alle transacties direct worden verwerkt. Transacties in het weekend en op feestdagen worden regelmatig pas de eerstvolgende werkdag door Knab verwerkt en vervolgens een dag later aan Moneybird doorgegeven. Als je op zaterdag iets pint, kan het dus zijn dat de transactie pas op dinsdag door Knab aan Moneybird wordt doorgegeven.

Om problemen als deze in de toekomst te voorkomen, koppel je je Knab-rekening via Ponto aan Moneybird. De verouderde directe koppeling met Knab zorgt regelmatig voor vertraagde, missende of dubbele transacties. Om die reden is het niet meer mogelijk om de directe koppeling te maken. 

Ponto geeft vier keer per dag de transacties door aan Moneybird en deze koppeling is een stuk stabieler. Je kunt de verouderde koppeling eerst stopzetten en vervolgens de nieuwe koppeling via Ponto maken.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren