Bankkoppeling met Rabobank maken

Je kunt de koppeling vanuit je online omgeving bij de Rabobank maken. Als je in Moneybird naar Instellingen > Bank gaat en kiest voor het koppelen van een Rabobank rekening, word je doorgestuurd naar de juiste pagina bij de Rabobank. Je wordt automatisch door de stappen geleid om de koppeling te maken.

Op de website van de Rabobank vind je meer informatie over het maken van een koppeling.