Koppeling met bunq stopzetten

Je kunt de bankkoppeling stopzetten vanuit je bunq app. Dit kan via Profile > 3 puntjes > Security & Preferences > My app connections > Moneybird B.V. > Cancel connection.

Helaas geeft bunq geen seintje aan Moneybird dat je de koppeling stopzet. In Moneybird zal het lijken alsof de koppeling nog wel actief is, maar er komen geen nieuwe transacties meer binnen in je administratie. Je kunt in Moneybird via Instellingen > Bank op de rekening klikken en in het volgende scherm op de knop 'Ontkoppelen' klikken, dan kun je ook in Moneybird aangeven dat je de koppeling hebt stopgezet.