Kosten bankkoppeling via Ponto


Aan het gebruik van Ponto zitten kosten verbonden. Ponto berekent deze kosten door aan Moneybird. Als je een betaald abonnement hebt, voegen wij de kosten voor Ponto toe aan je maandelijkse abonnementsfactuur. Heb je een gratis pakket, dan krijg je van ons een factuur waarop we de kosten voor Ponto doorberekenen.

De kosten zijn als volgt:

  • Per gekoppelde bankrekening betaal je €4 per maand
  • Daarbij betaal je €1 per maand, voor elke bankrekening waarmee je betalingen klaarzet (betalingsinitiëring).
  • Voor elke betaling die je doet betaal je €0,03. Alle bedragen zijn exclusief btw. 

Meer informatie over de kosten vind je op de website van Ponto.

Geen transacties, wel kosten

Er kunnen twee oorzaken zijn waardoor je geen nieuwe transacties ontvangt via de koppeling met Ponto, of de kosten doorlopen is afhankelijk van de oorzaak:

  1. Wanneer de koppeling onverwachts stopt, waardoor de transacties niet verwerkt kunnen worden, zet Moneybird de koppeling vanaf dat moment uit. Vanaf dat moment, worden er geen kosten doorberekend. Je ontvangt een e-mail vanuit Moneybird om de koppeling opnieuw te maken.
  2. Door regelgeving mag Ponto de koppeling met je bankrekening maximaal 180 dagen in stand houden. Na 180 dagen verloopt de koppeling en kan Ponto je banktransacties niet meer aan Moneybird doorgeven. Hierover krijg je een melding te zien op tabblad Bank en je ontvangt hierover een e-mail vanuit Ponto. Je kunt de koppeling tussen je bank en Ponto dan opnieuw maken vanuit je Ponto account. De kosten voor de koppeling lopen in dit geval gewoon door, omdat de koppeling tussen Moneybird en Ponto nog wel actief is.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren