Koppeling maken via Ponto met Stripe, Wise of Mollie

Het is mogelijk om via Ponto een koppeling met bepaalde Payment Service Providers te maken. Als je via Instellingen > Bank op 'Toevoegen' klikt en vervolgens kiest voor 'Koppel een andere bank', kun je alle koppelingen die je in dat overzicht ziet staan, koppelen aan Moneybird via Ponto. Hier koppel je ook Stripe, Wise en Mollie.

Mollie

We bieden zelf een directe koppeling met Mollie aan waarmee de uitbetalingen van Mollie op de zakelijke rekening geautomatiseerd verwerkt kunnen worden. Een extra rekening toevoegen en koppelen via Ponto is dan niet nodig.