Facturen & jouw pakket

Onder Tandwiel > Administratie-instellingen > Facturen & jouw pakket vind je meerdere opties. Je kunt hier bijvoorbeeld je pakket wijzigen als je een groter of kleiner pakket nodig hebt. Je kunt je betaalmethode wijzigen bij een nieuw rekeningnummer, je bedrijfsgegevens wijzigen bij een verhuizing of een gehele administratie verwijderen.

Pakket aanpassen

Via Tandwiel > Administratie-instellingen > Facturen & jouw pakket kun je zelf je pakket aanpassen. Als je kiest voor een groter pakket gaat dat per direct in. Als je kiest voor een kleiner pakket, gaat dat in aan het einde van de periode waarvoor de kosten al in rekening zijn gebracht, dit is maximaal een maand in de toekomst.

Betaalmethode instellen

In het Accountbeheer kun je ook je rekeningnummer wijzigen waar je je Moneybird-abonnement mee betaalt. Deze kun je aanpassen door op ‘Wijzig betaalmethode’ te klikken. De volgende factuur wordt dan automatisch van het nieuwe rekeningnummer geïncasseerd.

Facturen voor de kosten van Moneybird-abonnement

De maandelijkse facturen die je van ons ontvangt voor het gebruik van Moneybird, worden automatisch in jouw administratie gezet op het tabblad Inkomend en de betaalmethode Automatisch incasso wordt direct geselecteerd. Deze factuur wordt automatisch door ons geïncasseerd, dus je hoeft hier zelf geen actie op te ondernemen. Ook krijg je de factuur per mail toegestuurd.

Je kunt het overzicht met de maandelijkse facturen voor het gebruik van Moneybird ook terugvinden in je account via Tandwiel > Administratie-instellingen > Facturen & jouw pakket > Bekijk facturen. Je kunt de facturen hier online inzien, betalen (wanneer de automatische incasso niet gelukt is) en downloaden als PDF.

Bedrijfsgegevens

Zijn je bedrijfsgegevens veranderd, of wil je onze facturen op een ander e-mailadres ontvangen? Dan kan dat door in het Accountbeheer op ‘Wijzig gegevens’ te klikken. Deze wijziging wordt direct doorgevoerd en op de volgende factuur voor de abonnementskosten van Moneybird worden de nieuwe gegevens gebruikt. Als je de wijziging in jouw gegevens ook op je eigen facturen wil doorvoeren, dan kan dat via Tandwiel > Administratie-instellingen > Bedrijfsgegevens.

Administratie verwijderen

Als je je administratie in Moneybird niet meer nodig hebt zijn er twee mogelijkheden:

  1. Je kunt teruggaan naar het gratis pakket.
  2. Je kunt je administratie volledig verwijderen.

Let erop dat er een wettelijke bewaarplicht geldt voor de gegevens in je administratie. Op Opzeggen vind je hier meer informatie over.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren