Jezelf als gebruiker verwijderen


Als je toegang tot iemands administratie hebt gekregen en je wilt deze toegang weer intrekken, zijn er meerdere manieren om jezelf als gebruiker te verwijderen. Dit is afhankelijk van de rechten die je in een administratie hebt. 

  • Eigenaar: Als iemand jou de rechten als eigenaar hebt gegeven, is het mogelijk om je zelf uit een administratie te verwijderen. Daarvoor ga je naar Instellingen en klik je op de knop 'Verlaat administratie'. Als je het zeker weet, klik je daarna op de knop 'Administratie verlaten'. Je toegangsrechten worden dan ingetrokken en je kunt de administratie dan niet meer inzien.
  • Boekhouder: Als je rechten als boekhouder in een administratie hebt, heb je automatisch toegang tot Instellingen > Gebruikers en kun je jezelf verwijderen. 
  • Medewerker: Als je als medewerker toegang hebt, kun je jezelf alleen verwijderen als je ook toegang hebt tot het onderdeel 'Instellingen'. Alleen dan kan een medewerker zichzelf verwijderen via Instellingen > Gebruikers

Bij Moneybird doen wij geen wijzigingen in de administraties van onze gebruikers. Als één van de bovenstaande opties niet voor jou geldt, kun je de eigenaar van de betreffende administratie vragen om jouw gebruikersaccount te verwijderen via Instellingen > Gebruikers.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren